vineri, 14 ianuarie 2011

Logona


Crema de noapte BIO Logona



Crema de noapte BIO Logona este o combinatie delicata de substante calmante si hidratante din plante care sustine functiile naturale de regenerare ale pielii in timpul noptii. Ridurile mici sunt diminuate, iar pielea devine relaxata.

Beneficii

Ingrijire regeneratoare pentru pielea pretentioasa. Impulsioneaza functiile naturale de reparare ale pielii, netezeste si ii confera catifelare. Actioneaza impotriva formarii ridurilor si a pierderii elasticitatii.

Efecte

Valorosul ulei de argan impulsioneaza functiile naturale de reparare ale pielii, o netezesc, ii confera catifelare. Cofeina naturala, precum si extractele eficiente din samphira si din mirtul indian activeaza metabolismul celulelor si actioneaza contra formarii ridurilor si al pierderii elasticitatii.
Se aplica seara, inainte de culcare, pe fata, gat si decolteu, curatate in prealabil.

Ingrediente

Apa purificata, Bio Alcool, Ulei de soi, glicerina vegetala, Ulei de masline, Ulei de jojoba, Squalan, Unt shea, Acid palmitic, Acid de stearina, Alcool gras, ulei de argan, Alcool gras, Acetat de vitamina E, Trigliceride, Xantan, lecitina, Extract de Aloe Vera, Extract de bambus, cofeina, Extract Indische Myrrhe (Guggul), Extract Samphira, ulei de plante intarit, Amestec de uleiuri eterice, Vitamina E, regulator valoare pH hidroxid de sodiu, substante biologic active de uleiuri eterice

Asteptari

Dupa ce crema actioneaza in profunzime pe tot parcursul noptii, dimineata tenul arata proaspat, iar pielea este neteda si elastica.

Sfaturi

• pentru toate tipurile de ten.

Crema BIO antirid de zi Logona


Crema este conceputa pentru a proteja si ingriji pielea pretentioasa, cu o combinatie deosebit de bogata de substante active care reduce ridurile si semnele oboselii. Ofera protectie ridicata impotriva radicalilor liberi datorita ceaiului alb, al isofl avonei si al dozei mari de vitamina E. Formula usoara se absoarbe foarte repede de piele.

Beneficii

Protejeaza si ingrijeste pielea pretentioasa, ridata, cu o combinatie deosebit de bogata de substante active. Ridurile si semnele oboselii sunt reduse vizibil.

Efecte

Ofera ingrijire de durata datorita untului din nuca karites si a uleiului din seminte de brocoli. Protectie ridicata dovedita impotriva radicalilor liberi datorita ceaiului alb, al isoflavonei si al dozei mari de vitamina E. Protejeaza impotriva imbatranirii premature pielii, cauzate de lumina datorita extractului de aloe, care hidrateaza, vindeca ranile, impiedica infectiile, protejeaza pielea iritata, intensifica vindecarea pielii in cazul arsurilor de soare si asigura o protectie usoara fata de razele UV. Extractul de samphira, bogat in antioxidanti, stimuleaza regenerarea celulara. Uleiul de argan din compozitia sa are un foarte mare continut de antioxidanti, netezeste pielea si o pastreaza catifelata.
Pentru un rezultat optim se va aplica zilnic dimineata pe pielea curatata.

Ingrediente

Apa purificata, Bioalcool, ulei din seminte de broccoli, Ulei de soia, Ulei de jojoba, glicerina vegetala, Squalan vegetal, Acid palmitic, Acid de stearina, Unt shea, Alcool gras, ulei de argan, Acetat de vitamina E, Alcool gras, acid carbonic de pirolidon (Substanta ce pastreaza umiditatea), Xantan, Lecitina, extract de ceai alb, extract de soia – izoflavone, Extract de aloe*, Extract Samphira, Amestec de uleiuri eterice, Vitamina E, ulei intarit de plante, Ester de acid gras, regulator valoare pH- hidroxid de sodiu, substante biologic active de uleiuri eterice
Pret catalog114.99 LEI
Pret Partener:92 LEI


Apa de gura BIO cu extract din plante Logona



Beneficii

Apa de gura improspateaza respiratia si are o actiune antibacteriana asupra cavitatii bucale, impiedicand aparitia cariilor.

Efecte

Combinatia concentrata din plante are un puternic efect antibacterian, ceea ce impiedica formarea respiratiei neplacute si a depozitelor dentare. Extractul de salvie biologica are puternice proprietati antibacteriene si antifungice care ajuta procesul de vindecare a ranilor.
Dupa periaj, adaugati 4-10 picaturi intr-un pahar cu apa si clatiti foarte bine cavitatea bucala. Pentru uz frecvent.

Ingrediente

Weingeist, Apa, ulei de menta, glicerina vegetala, extract din iarba de smirna, extract de salvie*, amestec de uleiuri eterice, sorbitol,
bisabolol, extract de propolis, susbtante biologic active din uleiuri eterice .

Asteptari

Apa de gura are un gust si un miros placut, delicat. Apa de gura este recomandata datorita faptului ca, prin clatire, poate ajunge in spatii din cavitatea bucala ce nu pot fi curatate cu periuta de dinti.

Sfaturi

Durata optima de clatire este de 20-30 de secunde cu apa de gura.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu