vineri, 14 ianuarie 2011

Krauter


Pasta de dinti din plante Krauter


Pasta de dinti are la bazaplante medicinale special combinate pentru a proteja dintii de carii, tartru si parodontoza.

Beneficii

Contine ingrediente active care intaresc smaltul dintilor si combat aparitia si depunerea tartarului, ingrijesc gingia si asigura o senzatie de prospetime la nivelul cavitatii bucale.

Efecte

Pasta de dinti din plante Krauter contine ingrediente active care intaresc smaltul dintilor si combat aparitia si depunerea tartarului, ingrijesc gingia si asigura o senzatie de prospetime la nivelul cavitatii bucale. Extractele de salvie si menta intarzie dezvoltarea cariilor dentare si aparitia bacteriilor, fortificand in acelasi timp gingiile si ajutand la prevenirea aparitiei infectiilor. Extractul de musetel calmeaza durerile gingivale, in timp ce smirna combate cu succes abcesele dentare.
Mod de utilizare A se folosi dupafiecare masa.

Ingrediente

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Cellusose Gum, Sodium C 14-16 Olefin Sulfonate, Aroma, Lauryl Glucoside, Chamomilla Recutita Extract, Commiphora Myrrha Extract, Mentha Piperita Extract, Salvia Officialis Extract, Allantoin, Sodium Fluoride, Sodium saccharin, Lactic acid, Limonene, Linalool, CI 74260, CI 77891

Asteptari

Dupa periaj veti resimti o senzatie placuta de prospetime si un gust placut, usor mentolat.

Sfaturi

In gingivite, paradontoze se face un masaj circular al gingiilor de 2-5 minute.
Pret catalog8.98 LEI
Pret partener:7.2 LEI



Aparitia tartrului



Cauze:  Tartrul se formeaza pornind de la placa dentara.
Simptome:  Suprafetele dentare cele mai expuse la tartru sunt fetele interne ale incisivilor de jos si fetele externe ale molari lor de sus.
-Detartrajul dintilor este indispensabil, deoarece tartrul, la fel ca si placa dentara, favorizeaza aparitia cariilor si a gingivitelor; el trebuie efectuat o data pe an.
Pasta de dinti din plate Krauter
Pasta de dinti din plate Krauter Aparitia tartrului
Krauter Aparitia tartrului
- Practicarea unui periaj corect, completat cu utilizarea unei ate dentare, permite sa se elimine placa dentara.
Pasta de dinti BIO cu menta Logona
Pasta de dinti BIO cu menta Logona Aparitia tartrului
Logona Aparitia tartrului




Unt de Shea Krauter


Beneficii: Untul de Shea este folosit in tratarea pielii uscate, a petelor rosii, pielii decolorate, cicatricilor si ridurilor.
Alte efecte: Untul de Shea ajuta la relaxarea musculaturii, hidrateaza intens pielea uscata, oferindu-i astfel elasticitate. Contribuie la regenerarea celulelor. Untul este recomandat pentru piele uscata, dermatite, psoriazis, eczeme, arsuri, peeling, iritatii, pete rosii pe fata si corp, arsuri provocate de soare, riduri fine, intepaturi de insecte, buze crapate. Combate cu succes vergeturile.
Mod de utilizare: Se maseaza usor pielea inca umeda dupa dus sau baie. Untul de Shea incepe sa se topeasca la temperatura corpului. Feriti flaconul de lumina si depozitati-l inchis. Se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 5-25°C.

Gel antiinflamator cu Gheara dracului si plante BIO Kräuter



Beneficii: Are actiune de reducere a inflamatiilor si un efect rapid de calmare a acestora.
Alte efecte: Combinatia speciala de eucalipt, ginseng, lemongrass si rozmarin provenite din medii controlate biologic, confera efecte antiseptice, astringente si ajuta la calmarea si reducerea inflamatiilor, calmarea durerilor musculare si stimularea circulatiei. Masajul cu acest produs este recomandat in cazul tuturor afectiunilor care provoaca durere, oferind o senzatie de racorire si relaxare. Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vreme rece.Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant. Lemongrass are efect antifungic si antiseptic. stiinta moderna a demonstrat ca uleiul de rozmarin are proprietati antiseptice, deosebit de eficiente. Datorita continutului ridicat in flavonoide, rozmarinul intensifica circulatia sangelui la nivel periferic si la creier si se evita arteritele, trombozele, scleroza cerebrala, edemele cardiace cu umflarea gleznelor, precum si senzatia de sufocare sau cea de racire a mainilor si picioarelor.
Asteptari:Confera o actiune extraordinara de reducere a inflamatiilor si de calmare a durerilor aproape instantaneu. Senzatie placuta de racorire si relaxare.
Sfaturi si precautii: Nu este recomandat a fi utilizat de gravide si femeile care alapteaza cat si de persoanele care urmeaza sa efectueze interventii chirurgicale(72 ore inainte).


Sampon pentru cresterea parului Kräuter


Beneficii: Stopeaza caderea parului si favorizeaza cresterea acestuia in cazul afectiunilor determinate de stres, alimentatie, medicamentatie, fluctuatii hormonale, precum si de poluare si tratamente chimice.
Alte efecte: Continutul bogat in cafeina impiedica pierderea parului, protejand radacina si conferind energia necesara cresterii sanatoase. intareste firul de par, facandu-l mai puternic impotriva factorilor agresivi din mediu, astfel parul se aseaza mai frumos, fara sa mai arate tern si lipsit de viata.
Mod de utilizare: Stimuleaza cresterea densitatii si grosimii firului de par si intareste radacina acestuia.
Asteptari: Dupa spalari repetate, numarul firelor de par rupte sau cazute se va diminua simtitor. Parul este mai lucios si are mai mult volum.
Ingrediente: Apa, laurilsulfat de sodiu, cocamidopropil betaina, clorura de sodiu, sarurile disodice ale derivati N-acilici de cocos ai acidului L-glutamic, glicerol, pirocton Olamina, cafeina, dexpantenol – (2R)-2,4-dihidroxi-N-(3-hidroxipropil)-3,3-dimetilbutan.
Sfaturi si precautii: Este recomandat pentru toate tipurile de par, mai ales dupa perioade solicitante.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu